Skip links

Tratament hiperhidroză cu toxină botulinică

Transpirația excesivă este o problemă estetică deranjantă, care poate fi rezolvată foarte ușor prin injectarea de toxină botulinică (botox) în zona care transpiră excesiv, fiind metoda ideală de tratament. Astfel, reducerea transpirației poate fi obținută pentru axile (sub brațe), pentru palme și pentru tălpi (picioare).

  Înainte de efectuarea procedurii se recomandă un set de analize - discutate în cadrul consultației dermatologice inițiale, pentru a ne asigura că hiperhidroza nu este datorită unei boli interne.

  Procedura se realizează în condiții de în cabinet (ambulatoriu, adică fără să fie nevoie de internare). Se aplică crema anestezică pe zona ce urmează a fi tratată, apoi se dezinfectează. Injectarea toxinei se face cu ace foarte subțiri în zonele vizate.

  Efectul toxinei botulinice începe după câteva zile și durează între 6 și 12 luni, timp în care cantitatea de transpirație se reduce foarte mult. Rezultatul depinde de la pacient la pacient.

  Riscurile pentru acest tratament dermatologic sunt minime, deoarece se folosesc unități puține de botox în multe puncte de injectare. Din acest motiv efectul toxinei botulinice asupra mușchilor de sub piele este aproape inexistent, făcând această procedură metoda ideală de a scăpa de transpirația nedorită și implicit de mirosurile nedorite.

  Alte tratamente pe care clinica Derma View vi le oferă:

  • Tratament vergeturi laser CO2
  • Tratament acnee
  • Tratament hiperpigmentări
  • Tratament cicatrici acneice
  • Dermatita atopică și seboreică
  • Tratament alopecie
  • Afecțiuni unghii și păr

  Programeaza-te acum!

   This website uses cookies to improve your web experience.
   Locație
   Email
   Telefon
   Whatsapp